Iskustva

PROMENE I POBOLJŠANJA NAKON NAMEŠTANJA ATLASA!

Poštovani gospodine dr. Milikiću,


na prvom mestu želim da vama i g.Schimperliu izrazim neizmernu zahvalnost. Pošto je cela moja porodica uradila nameštanje ATLASA posle 8 nedelja možemo da se pohvalimo izuzetnim rezultatom. Moja majka Dušanka (78 god) imala je problema sa kičmom, vratom, vrtoglavicama, visokim pritiskom, gubila je pamćenje i unazad 8 meseci, dijagnoza PARKINSONOVA bolest.
Znači nekontrolisano drhtanje ruku i glave, veoma često je padala i u poslednje vreme je bila vezana za postelju.
Posle 8 nedelja, rezultat je sledeći: nema više vrtoglavica, nema gubljenja pamćenjama drhtanja ruku i glave, nema padanja, sve sama radi po kući, veoma dobro je raspoložena i sve radi sa voljom.
Moji problemi datiraju unazad 20 godina. Agorafobija, hemoroidi (često krvarili), gastritis, hladne noge, vene, drugim rečima loša cirkulacija, te ograničeno pokretanje glave u levo i desno a u poslednje vreme jutarnje (nesnosne) vrtoglavice. Vrtoglavice su me radno onesposobljavale u potpunosti. Uradio sam lab. nalaze, sve u najboljem redu, ultrazvuk karotida i to je uredu. Dobio sam terapiju lekom za poboljšanje cirkulacije. Prilikom upotrebe leka loše sam se osećao, tačnije rečeno radno onesposobljen. Jedini razlog za nameštanje atlasa bile su te vrtoglavice, ostale tegobe prihvatio sam kao normalne jer imam 60 godina i bio sa uveren da za to leka nema.
Posle 8 nedelja rezultat je sledeći: Nema više vrtoglavica ni u tragovima, napominjem da lek nekoristim 9 nedelja. Sada posebno naglašavam, nemam više ni Agorafobiju, 8 nedelja neuzimam lekove, sasvim normalno funkcionišem bez njh. Svakodnevni napadi panike i lupanje srca jednostavno su nestali. Dalje, cirkulacija je očigledno mnogo bolja jer su mi noge sada stalno tople, hemoroide više ni ne primećujem. Mladi luk koji sam pojeo poslednji put prije desetak godina sada jedem svaki dan, neamam više problem ni sa gastritisom.
Problemi sa okretanjem gave više nepostoje. Radno sam sposoban, veoma dobro raspoložen, bolje rečeno opušten i pun energije.
Supruga je imala probleme sa migrenom (migrenski napadi, posebnoje na promenu vremena), trnula joj je leva ruka i u poslednje vreme, depresivna stanja.
Posle 8 nedelja: Ni jedan jedini put nije imala migrenski napad, trnjene ruke, depresiju.
Posle svega moram da napomenem da mom čuđenju i zahvalnosti nema kraja.
Sa poštovanjem, Petar Dražić, Šid.
Trajno uklonite uzrok vaših zdravstvenih problema

Saznajte više