Metoda

METODA I ČINJENICE

Je li Vam poznato da je najviši vratni pršljen - ATLAS – kod skoro svih ljudi rotiran ili iščašen – luksiran? Ovakvo stanje dovodi do velikog broja telesnih i psihičkih smetnji i bolesti, a ono se može u potpunosti obrnuti!


To je otkrio Švajcarac Dr. René – Claudius Schümperli E.M., koji je i sam bio bolno pogođen iščašenjem-(luksacijom) atlasa, te je između 1993. i 1996. razvio revolucionarnu metodu kojom vraća atlas na pravo mesto.


Ovaj model prikazuje rotiran i iščašen atlas i to na levu stranu.

Iščašen atlas uzrokuje, zavisno o uglu rotacije, smanjenje otvora lobanje i kičme. Time su kičmena moždina, razni živci i živčani putevi izloženi trajnom pritisku. Zbog rotiranog atlasa istovremeno su sužene i vertebralne arterije, karotida, jugularna vena i limfni putevi.


Sea cu justo laudem.An utinam consulatu eos, est facilis suscipiantur te, vim te iudico delenit voluptatibus

Nošenje - ravnoteža - upravljanje: Sve počiva na ATLASU !

Trajni pritisak na kičmenu moždinu, moždane živce, krvne žile i limfne kanale uzrokuje teške telesne i psihičke smetnje, poteškoće, bolesti i zavisnosti.


Budući da atlas ne nosi samo lobanju, već je odgovoran za NOŠENJE, RAVNOTEŽU I UPRAVLJANJE kičmom i ljudskim kosturom, kada je rotiran uzrokuje teške smetnje i promene u držanju tela.

Posledica toga su simptomatske poteškoće i bolesti, npr. glavobolja i bolovi u zatiljku, ukrućen vrat, migrene, bolovi u leđima, oštećenja diskova, skolioza, pogrbljenost, ukliješteni moždani i kičmeni živci, različita dužina nogu uzrokovana kosom karlicom, bolovi u kukovima, kolenima, spuštena stopala, itd.Iskošena karlica

Rotiran i iščašen atlas uzrokuje rotaciju karlice i nepravilno držanje tela.


"ATLASPROF" je svugde u svetu zastićeni naziv za osobe edukovane da rade korekciju položaja atlasa prema Atlasprofilax metodi po Dr. René – Claudius Schümperli E.M. ( Atlasprofilax academy Switzerland ) i niko drugi ga nesme u tom smislu koristiti.Obrazovanje

Potreba za atlasprof-ima je velika, zato se radujemo svakom entuzijasti koji se želi posvetiti širenju ove, u svetu, jedinstvene preventivne i terapeutske metode za podizanje kvaliteta svesti i zdravlja svakog čoveka.


Osnovni preduslovi obrazovanja za atlasprof-a su određeno medicinsko predznanje, rad s ljudima, psihička i emocionalna stabilnost i telesno zdravlje kandidata.

Osnovni preduslovi obrazovanja za atlasprof-a su određeno medicinsko predznanje, rad s ljudima, psihička i emocionalna stabilnost i telesno zdravlje kandidata.

Za više informacija javite se Vladi Tomljenoviću D.N. zaduženom za obrazovanje novih atlasprof-a. vladotomljenovic@gmail.com

Lična stranica Dr. René – Claudius Schümperli E.M.: www.atlanto.info

Međunarodna atlasprofilax stranica: www.atlasprofilax.com

Trajno uklonite uzrok vaših zdravstvenih problema

Saznajte više